Draw(ing) a ROBOT

 

Concursul "DRAW(ING) A ROBOT" este o inițiativă a echipei de robotică Ro2D2 a Colegiului Național "Mihai Viteazul" din Ploiești și se va desfășura în perioada 10 octombrie - 01 decembrie 2020.

Concursul "DRAW(ING) A ROBOT" este o inițiativă a echipei de robotică Ro2D2 a Colegiului Național "Mihai Viteazul" din Ploiești și se va desfășura în perioada 1 octombrie - 23 noiembrie 2019.

Premierea concursului „Draw(ing) a ROBOT” înscris în calendarul acțiunilor dedicate Săptămânii Europene a Roboticii, ERW2018, a fost un prilej de a recunoaște talentul și de a cunoaște tinerii pasionați de robotică și grafică:

Lucrările premiate în cadrul concursului DRAW(ING) A ROBOT au fost selectate în funcție de punctajul obținut ca urmare a votării acestora pe Facebook.

Membrii echipei Ro2D2 au fost oaspeții elevilor din clasa a IV-a îndrumați de doamna profesor învățător Carmina Pintilie, de la Școala Gimnazială "Emil Palade" din Ploiești.
Vizita noastră i-a luat prin surprindere, deoarece nu se așteptau să ne întâlnească și să petrecem împreună câteva clipe minunate.
A fost o atmosferă călduroasă și prietenoasă,...

Membrii echipei Ro2D2 au fost oaspeții unor copii frumoși și talentați, care sunt îndrumați de dna Alina Nica, un profesor învățător de excepție, într-o școala modernă, Școala Gimnazială "Grigore Moisil" din Ploiești.
Entuziasm, pasiune, robotică, creativitate, curiozitate... sunt cuvintele care definesc cel mai bine atmosfera acestei întâlniri.
...

IaryNa și Tea la Evrika Learning Center...
Au vorbit despre lumea fascinantă a roboților, au povestit copiilor despre echipa de robotică Ro2D2 și i-au îndemnat să viseze, să proiecteze, să creeze și să deseneze lumea de mâine. Lucrările realizate de copii vor participa la concursul Drawing a ROBOT.

AVANPREMIERĂ

27.09.2018

Astăzi la EVRIKA Learning Center s-a dat startul maratonului de desene cu roboței ce vor fi înscrise pentru a participa la concursul organizat de echipa de robotica Ro2D2. Evenimentul se înscrie în calendarul acțiunilor organizate în cadrul Săptămânii Europene a Roboticii.