EVENIMENTE SkyStone 2019-2020

 

22 aprilie 2020-Ziua Pământului se apropie digital! Prima Comunitate ECO va lua parte la ea.
Pe fondul recentei pandemii globale coronavirus (COVID-19), Rețeaua de Ziua Pământului, organizatorul global al Zilei Pământului, va marca cea de-a 50-a aniversare a Zilei Pământului cu prima zi digitală digitală, o mobilizare pentru a aborda cele mai...

Alătură-te și tu uneia dintre cele mai mari mișcări din lume pentru protejarea naturii! Alătură-te milioanelor de oameni din întreaga lume și stinge luminile 💡 acasă 🏡 timp de o oră astăzi, 28 martie 2020 la ora 8:30, ora locală.

Nimic nu vorbește mai bine decât rezultatele. Vrem să construim acea credibilitate prin care oamenii să se poată conecta cu noi, astfel încât să livrăm rezultate înainte de a trimite un mesaj. Deci, ieșim și facem ceea ce sfătuim pe alții să facă.

Tech Day

04.03.2020

Roboții au fost din întotdeauna o tehnologie captivantă, programabilă pentru a se deplasa, a face zgomot, a lumina și a urma instrucțiunile conform indicațiilor. Nu există nimic la fel de distractiv - și educativ - decât construirea propriului robot, care, ulterior, va putea participa la diverse concursuri, activități sau provocări neașteptate.

Echipa Ro2D2 face o campanie activă pentru a descuraja orice formă de intimidare. Urmați-ne! Bullying-ul poate lua multe forme, dar toate formele de intimidare cauzează daune.Chiar dacă nu exista contact fizic între un agresor și victima acestuia, oamenii hărțuiți pot rămâne cu traume emoționale pe viața. De aceea, este esențial sa oprim fenomenul...

Felicitări coechipierilor noștri Taga Ștefan, Daria Savu, Andrei Tabara, Alex Dontu, pentru participarea la concursul InfO (1) Cup ediția a IV-a, organizat de Centrul de Excelență Prahova, România - o competiție internațională de programare online.

Astăzi am vizitat Universitatea din Zurich. Am fost invitații prof. Dr. Ashkan Nikeghbali de la Departamentul de Matematică. Două universități de top creionează peisajul academic din cel mai mare oraș ,Zurich: ETH Zurich și Universitatea din Zurich. Potrivit clasamentelor internaționale, ambele facultăți aparțin elitei printre instituțiile europene...

Misiunea Kids Tech World este aceea de a conecta copii și oamenii de toate vârstele cu creatorii de tehnologie, pentru a avea parte de o experiență de neuitat în tărâmul tehnologiei.