JURNAL DE ACTIVITATE 

Rover Ruckus  

Facem ultimele ajustări pe partea de construcție pentru ca pe partea de autonomie să putem să finalizăm codul și să începem testele.

Avem o discuție despre ce trebuie să facem și concluzionăm că mai bine lucrăm la brațul de colectare, implementând sistemul cu elastice.

După montarea celor două motoare, timpul s-a îmbunătățit considerabil, începând și lucrul mult mai eficient la autonomie.

Pentru că timpul de coborâre al robotului este prea mare, am hotărât să punem două motoare care ar trebui să diminueze timpul cu cel puțin 33%.

Alex a venit din nou la noi și am lucrat cu giroscopul pe teren. Am testat, am încercat, am văzut cum funcționează și am decis că se potrivește bine și este o îmbunătățire semnificativă. Mai ramâne de lucrat la partea de întoarcere, dar mersul înainte/înapoi merge așa cum ne-am imaginat.

Am lucrat împreună cu Alexandru Stan pentru a găsi o soluție care îmbunătățește atât precizia, cât și timpul mișcării. Așa încât, am căutat informații despre giroscopul integrat în HUB-urile REV și cum funcționează.

Am avut bucuria de a vizita Autonomous R&D Center pentru a lucra câteva piese pentru noua noastră idee legată de brațul de ridicare: folosirea unui șurub trapezoidal și a unei piulițe.

Se montează atât cuva de colectare, cât și brațul telescopic care o extinde. Suntem mulțumiți de felul în care lucrează tamburul cilindric, cu sistemele de elastice, fiind eficient în colectare.

Verificăm felul în care lucrează cuva pentru colectrea mineralelor. În plus, brațul de ridicare este fixat mai bine.