JURNAL DE ACTIVITATE 

SkyStone 2019-2020

 

Antreprenoriatul nu ține de magia unui singur geniu, ci a unui grup de oameni care iau inițiativa, muncesc în echipă și inovează.

Pentru robotică este crucial să ai un mod eficient de a munci ca un întreg. Comunicarea, structura și modul în care codul este scris, misiunea și viziunea echipei , etc. sunt elemente care definesc echipa.

Bucură-te de călătorie și incearcă să devii mai bun. Nu îți pierde pasiunea pentru robotică!

HUB-ul nostru este și un loc de joacă pentru robotică. Susținem mințile tinere să descopere magia educației STEM și le sprijinim interesele. Alătură-ne!

Creativitatea înflorește atunci când lucrăm în echipă. Căutând soluții într-un colectiv găsești idei mai complexe decât dacă ai lucra individual.

Halloween-ul este chiar după colț, ești pregătit să fii speriat? Noi ne facem Halloween-ul mai deosebit prin piesele 3D. Unele proiecte sunt ușor de făcut chiar și cu o imprimantă 3D mică.

Șasiul nostru este primul, al doilea și al treilea cel mai important sistem din robot. Lucruri pe care trebuie să le iei în considerare despre șasiu:

Cel mai important lucru care trebuie să îl ți minte în timp ce proiectezi pentru a printa ceva 3D este faptul că proiectul tău digital va deveni un obiect fizic. În mediul digital, nu trebuie să respecți legile fizicii, precum gravitatea. Orice poate fi "desenat" 3D, dar nu orice poate fi printat 3D. Fiecare proces de printare 3D are propiile...

Educația STEM a fetelor nu este doar un proces de învățare, ci și de comunicare, de încredere, de lucru în echipă, dar și individual și să le ajuți să înțeleagă că sunt mai mult decât un stereotip. Această călătorie poate fi distractivă și pentru noi, fetele.