ID.3 Prima ediție

30.11.2019

Ne place să fim în prezența unor oameni care inspiră. Ei ne provoacă gândirea, ne fac să ne punem la îndoială paradigmele și ne inspiră să ajungem cea mai bună versiune a noastră. O întâlnire cu cineva care este cu adevărat un mentor ne poate schimba viața pentru totdeauna.

L-am cunoscut pe  Cornel Amariei.

Cornel Amariei este un inventator, autor și antreprenor român, care lucrează în prezent ca lider al departamentului de  inovație la Continental. Acolo, el conduce proiecte de cercetare menite să creeze produse care să sporească mobilitatea de mâine. De la mobilitate electrică, senzori inteligenți, conducere autonomă și conexiune. Pe lângă Continental, Cornel este inventatorul lui lumen, un sistem destinat să restabilească conștiența spațială pentru nevăzători. El este recunoscut de JCI ca unul dintre cei 10 tineri de excepție din lume și ca unul dintre cei mai influenți 10 oameni sub 30 de ani din Europa aleși de Forbes SUA.

În timpul în care trăiește, un om poate inspira lumea sau poate fi plăcut de toți. Cornel Amariei a ajuns la performanța de a îmbina armonios cele doua calități .

Ce învățăm atunci când întâlnim astfel de oameni?

Viața este o călătorie. Depinde de noi unde ne duce această călătorie. Urmăm drumul ușor sau suntem pregătiți pentru o provocare? O provocare care ne poate duce cu mult peste ceea ce credeam că este posibil. Este o alegere între a fi mulțumit cu o viață mediocră sau a alege conștient pentru a excela; pentru a ne atinge întregul potențial. Este o provocare să vă treziți adevăratul sine, sinele nostru autentic.