Despre Ro2D2 ACADEMY

10.02.2019

Echipa de robotică Ro2D2 lansează proiectul Ro2D2 ACADEMY, dedicat educației STEM, un program intensiv care se va desfășura timp de 12 săptămâni, în perioada IUNIE-AUGUST 2019.

Se vor organiza cursuri gratuite sub marca Draw(ing) a ROBOT, care vor include: proiectare 3D cu SolidWorks Apps for Kids, programare cu ajutorul limbajului C++ și construirea de roboți.

Vă oferim 7 motive pentru a sprijini educația STEM în cadrul programului Drawing a ROBOT:

Daria Savu: Educația STEM îi ajută pe copii să înțeleagă lumea din jurul lor, furnizând experiențe aplicative și conexiuni cu viața reală.

David-Nicholas Canțăr-Gogitidze: Acest proiect îi va ajuta pe copii să-și dezvolte abilitățile necesare pentru secolul XXI: alfabetizarea digitală, gândirea inventivă, productivitatea înaltă prin eficiență și comunicare.

Cristian Petria: Educația STEM întrunește toate elementele dintr-o abordare de învățare ce se raportează la viața reală, de zi cu zi.

Spiru Andrei: Expunerea timpurie la STEM este crucială pentru succesul copiilor, activitățile hands-on oferindu-le posibilitatea de a învăța concepte științifice.

Tudor Moldoveanu: În România, educația STEM nu se învață în școli. Inițiativa noastră oferă o șansă copiilor de a se apropia de ceea ce înseamnă educația STEM.

Andrei Ștefan: Educația STEM promovează învățarea independentă, dezvoltă abilitățile de hands-on, încurajează comunicarea, solicită muncă în echipă și cooperarea.

Vârsta recomandată: 8 - 14 ani
Inscrierile se fac online: ro2d2team@yahoo.com